Vår Visjon

HesteHelse er et bredde- og lavterskeltilbud til alle som driver med hest og som ønsker egenutvikling og kompetanseheving.  HesteHelse har som ambisjon om å være en faglig vitaminsprøytning og et forum for å få og dele kunskap og erfaring.

Vi samler noen Nordens fremste eksperter innenfor sine områder for å dele kunnskap og gi en unik mulighet til alle som driver med hest uansett gren og nivå.  Få ny kunnskap om hestens helse, prestasjon og velferd.

HesteHelse henvender seg til alle grener og disipliner innenfor hestebransjen, både for profesjonelle og amatører.

Hvem er vi?

Vi er noen dypt interesserte hestefolk som har slått hodene sammen for å lage noe som kan komme utøvere, eiere, sport, næring og ikke minst hesten til gode.

Ole Jørgen Jørgentvedt

Ole Jørgen Jørgentvedt er hestepraktiserende veterinær. I dag jobber han vesentlig innenfor reproduksjonspraksis med basis i JJ HORSES Avlsstasjon på Mysen.

Ole Jørgen har 25 års bred erfaring innenfor hestepraksis , og har tidligere jobbet ved hesteklinikken på Norges Veterinærhøgskole, Bjerke dyrehospital og Momarken hesteklinikk.

Utfra sin jobberfaring kan Ole Jørgen med hånden på hjertet si at hestehelse og dyrevelferd er alfa og omega i forhold til å oppnå optimal prestasjon og samspill med hestene våre.

Alle innsatsfaktorer i hesteholdet må således under lupen! Ole Jørgen håper og tror at en plattform som «HESTEHELSE» vil bidra til bevisstgjøring i så måte.

Aksel Vibe

Aksel Vibe har jobbet som hovslager i 25 år.  Etter læretid på Norges Vet Høgskole har han jobbet med med høyt presterende sprang og dressur hester med fokus på å holde hesten i sporten gjennom langsiktig tenking. Det å jobbe i et team rundt hestene er det som gir best resultat og er mest givende for alle involverte. Aksels ambisjon er at  HesteHelse  skal bli den arenaen hvor vi alle som har en interesse av velferd og prestasjoner kan møtes for å jobbe sammen mot felles mål.

Marianne Blogg

Marianne Blogg er lidenskapelig opptatt av hest og har oppfylt hestedrømmen og flyttet på landet og har hester hjemme.  Hjemme har hun hatt hester i alle størrelser fra avlshoppe og føll til løpshester og ridehester.

Det å se hver og en hest som individ og tilrettelegge slik at hestenes behov i “nå tid” møtes, og se samspille mellom miljø, helse og bruk er så kompleks.  Det er kjempe spennende med det Hestehelse tilbyr, alt fra profesjonelle i hestebransjen og de som driver mer på hobby basis innen alle grener.

Marianne bistår Ole Jørgen og Aksel med det som skjer “bak scenen” på Hestehelse.